Om mig

Dit barns udvikling er min topprioritet. Jeg lægger en stolthed i at kunne tilbyde individuelle rammer for hvert enkelt barn.

Hvem er jeg?

Mit navn er Mia, jeg er 32 år og mor til Naja på 9 år og Thea på 6 år. Jeg er gift med Kenneth, som jeg har kendt i 16 år. Vi bor alle i et parcelhus i Solrød med vores lille mopse hund Fie.

Jeg er uddannet social og sundhedsassistent, men har i mange år ønsket at arbejde med mindre børn. Jeg er mor med et stort M og værdsætter at kunne få lov til, at følge jeres børn i deres udvikling. 

Hos mig er nærvær, omsorg og tryghed hovedpunkterne i vores hverdag. Her er der plads til hvert enkelt individ, for der er ingen som fortæller os hvad vi skal, vi gør det som vi har lyst til.

Vi går ture, jeg har en stor institutionsvogn med plads til 4 børn, jeg prioritere ture ud af huset hver dag, enten formiddag eller eftermiddag. 

Vi er kreative, så vidt som muligt hver dag. Vi bruger vores sanser, motoriske udfordringer og generel udvikling. Det er alt fra: posemaling, bagning, trylleris, lanterner, dekorationer m.m. Alle børn kan være med, da det bliver lavet efter børnenes alder og udvikling <3  

Vi udforsker naturen og dens udvikling og er derfor ude i alt slags vejr, børn skal lære ikke at være bange for DK´s omskiftelige vejr :) Vi skal dufte til græsset, mærke sandet under fødderne, høre fuglene synge, bygge en snemand og hoppe i vandpytter.

Dog skal vi ikke glemme hyggen, jeg mærker efter hver dag og følger børnenes behov for en hjemmedag i legerummet, med en masse sjov og lærerig legetøj, med musik spillende i baggrunden, hvor vi leger sanglege med fagter og holder biograf med popcorn.

Lyder dette som en spændende og interessant hverdag for netop dit barn eller kommende barn, så ring eller skriv til mig :)
Men bliv gerne skrevet op i god tid, pladsanvisningerne er presset på pladser.

© 2020 MIAS BRUMBASSER. Enebærvænget 10, 2680 Solrød Strand 
Drevet af Webnode
Lav din egen hjemmeside gratis! Dette websted blev lavet med Webnode. Opret dit eget gratis i dag! Kom i gang