Dejlige ord fra taknemmelige forældre

Sofie og Nikolaj - Agnethes forældre
 
"Vi vil bestemt anbefale Mias private pasningsordning. Vi elsker hver dag at følge med i billeder og beskrivelser fra vores datters dag. Her er det tydeligt at se, at dagene er fyldt med både kreative og hyggelige aktiviteter. Vi oplever en datter, der er tryg ved at blive afleveret og nyder godt af det fællesskab, som Mia har fået skabt mellem børnene."

 

Marie-Louise og Lasse - Gustav og Andreas forældre 
 
Mias private dagpleje er Solrøds bedste! Mia giver hver dag ungerne en helt fantastisk dejlig dag! De er hver dag ude på tur rundt omkring i det lokale - legepladser, biblioteket, togture og stranden. Mia er kreativ og gør en masse ud af mærkedage, højtider og årstiderne. Det er virkelig hyggeligt og børnene elsker det! Ikke en dag er ens og Mia og hendes familie giver børnene en kærlig, tryg og dejlig hverdag. Alle børnene i Mias gruppe stortrives. Begge vores børn går i Mias dagpleje og vi kunne ikke finde et bedre sted! Mias Brumbasser får vores aller varmeste og bedste anbefaling!”

Josephine - mor til Victoria 

"Min musling hopper over i armene på Mia hver morgen, og er altid glad når jeg henter hende - jeg kan varmt anbefale Mia”


Jan og Lise - forældre til Alma

"Vi kan i den grad anbefale Mia's private pasningsordning. 

Ønsker man det bedste for sit barn er Mia's Dagpleje et rigtig godt bud! Hun er kærlig, omsorgsfuld og rigtig god til at håndtere det enkelte barns behov. 

Og ikke mindst er det nogle dejlige og trygge rammer hos Mia, hvor hun tilmed bager og er utrolig kreativ med børnene. 

Alt i alt en fantastisk Dagpleje"


Michelle og Micki - forældre til Milas

" Vores søn Milas er i dagpleje hos Mia og vi vil helt klart anbefale andre at få skrevet deres barn op hos hende! ❤️

Mia er så nærværende, hun skaber tryghed og omsorg og ikke mindst er hun super kreativ med børnene, hvor de virkelig får lov til at bruge deres sanser.

Vi får de dejligste billeder og videoer hver evig eneste dag og bliver vist hvad deres dag er gået med, det er så dejligt at blive opdateret og følge med🤗☺️

Vi glæder os til Milas får en masse flere gode oplevelser med Mia og pigerne fra dagplejen"

© 2020 MIAS BRUMBASSER. Enebærvænget 10, 2680 Solrød Strand 
Drevet af Webnode
Lav din egen hjemmeside gratis! Dette websted blev lavet med Webnode. Opret dit eget gratis i dag! Kom i gang